Dve godine punoletstva - Zbogom Brus Li

,,Kokainka”, singl koji najavljuje istoimenu rođendansku ploču, a koji se već ušunjao u uši ljubitelja ZBL bande, kao i onih koji to polako postaju, uskoro će dobiti i svoj vizuelni identitet. Spot će biti spreman za sve znatiželjne oči nekoliko dana pred prvu rođendansku svirku (nijedan rođendan se, po starom dobrom pankburaškom običaju, ne slavi samo jedan dan!).

Podsećamo da je mini LP ,,Kokainka” simbolično, bele boje, objavila ga je izdavačka kuća ,,Odličan hrčak”, a kao ,,Free Download” će se pojaviti kada i spot na sajtu EXIT festivala, zatim fotomonografiju koju je umetnički uobličio Nebojša Reljin i napokon, dokumentarno-igrani film o karijeri benda reditelja Miroslava Jovića. Posetioce tih večeri čeka i nekoliko drugih muzičkih grupa, jedna akcija prijateljskog udruženja Košnica iz Novog Sada i druga iznenađenja. 

FREE DOWNLOAD:
01. Kokainka
02. Blou Dzab 
03. Krmena
04. Posprdni Mars
05. Odjava Programa
06. Skrivena Pesma

,,Za 20. rođendan ispunjavamo sve želje!” poručuju ZBL pred dva velika koncerta koja će se odigrati u Novom Sadu i Beogradu, uz napomenu da očekuju veliki broj rođendanskih poklona!

''Kao gost iznenađenja na specijalnoj obljetnici benda ZBOGOM BRUS LI, u petak 23. novembra u novosadskoj FABRICI, nastupit ce i zagrebačko-sinjski kantautor, prvak Trash šansone i veliki prijatelj benda BOBO KNEŽEVIĆ. Namjesto već izlizane krilatice: Sex, Drugs and Rock 'n' Roll ovaj veliki majstor kaže: Masturbacija, Proteini i Šansona. I upravo on će skupa sa ZbogomBrusLijevcima publici odsvirati njihov zajednički duet iz 2010 godine - KRMENA i nekoliko svojih uspješnica (Co to maš, Dominik, Biljka).''

Tako će se Bobo Knežević posle dve godine na velika vrata ponovo doseliti u živote novosađana, koje je svojim prethodnim nastupima prosto začarao i razduševio.

Zajedno sa prijateljskim bendovima: Killo Killo Banda, Grate, J.K.M.a.M.K.K., BOBO KNEŽEVIĆ će svojom karizmom uveličati rođendansko slavlje BrusLijevaca.

Ulaznice po ceni od 200 din za novosadski koncert možete kupiti u prodavnici Mungos u Novom Sadu.

Svi prijatelji iz medija koji žele da isprate ova dva događaja mogu da se jave na:

SKC Novi Sad:
http://www.skcns.org/sr/component/jforms/1/93
Gun Club Beograd:
gunclubbg@gmail.com

Više informacija o ulaznicama za beogradski koncert u Ganu i o novom spotu vam šaljemo uskoro!

 

Share