BUDI ZVEZDA NAJBOLJEG EVROPSKOG FESTIVALA!

EXIT i ove godine otvara vrata svim zainteresovanim solo izvođačima, bendovima i di-džejevima kojima će konkurs Play@EXIT biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primete menadžeri, predstavnici festivala i novinari iz celog sveta. Konkurs Play @ EXIT će trajati od 2. do 10. juna.

Registracijom na sajtu i popunjavanjem aplikacije svaki bend se prijavljuje na konkurs za nastup na EXITu 2014 i dobija svoju stranicu. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na "Apply for 2014".

Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija Exit festivala, uz pomoć saradnika, partnera i publike. Zbog toga vas pozivamo da lajkujete izvođače koji vam se najviše dopadaju, jer će oni sa najviše lajkova imati i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu!

Pobednicima konkursa biće omogućen nastup na najboljem evropskom festivalu!

Play @ Exit konkurs realizuje se i ove godine uz veliku podršku online muzičke platforme Soundcloud.com. Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com. Naši partneri iz Soundcloud.com promovisaće naš konkurs kroz svoju široku mrežu korisnika, tako da svim učesnicima konkursa preporučujemo da ovu mogućnost iskoriste. Ukoliko ga nemate, SoudCloud profil možete napraviti na ovom linku www.soundcloud.com.

Prethodnih godina na konkurs “Play @ Exit“ prijavilo se više od 4000 izvođača iz celog sveta, koji su, između ostalog, nastupili i na Main, Dance Arena, Fusion, EXIT Music Live, Explosive, Radio AS FM, Happynovisad binama. Čekamo vaše prijave!

Share