Vrooom - Input

Nakon šestogodišnje diskografske pauze grupa Vrooom i Exit Label poklanjaju vam Input. Novi album najavljen je singlom uz video spot za pesmu Privremeno stanje koja otvara ovo izdanje i koja se početkom godine našla u vrhu svih značajnih top lista.

Na albumu je devet numera prepoznatljivog zvuka grupe Vrooom, izraženog u rasponu od energičnih pesama plesnog ritma do gotovo kontemplativnih instrumentala.

Grupa će uskoro snimiti i spot za još jednu kompoziciju sa novog albuma koju izaberu posetioci facebook profila i sajta banda: www.vrooom.rs. Promotivna turneja počela je u martu, a prvi sledeći nastupi održaće se 25. juna u bašti kragujevackog SKC-a i 10. jula na Exit festivalu. Vrooom će do kraja godine prirediti niz koncerata u različitim kontekstima i uz saradnju sa mnogim umetnicima sa ex-YU prostora što bi trebalo da rezultira DVD izdanjem tokom proleća sledeće godine.

Album je bend snimio u svom studiju, muziku i produkciju albuma radio je Marko Grubić, artwork za izdanje uradio je Vladan Srdić/Studio 360, a na albumu su gostovali prateći vokali Marija Mihajlović i Natalie Frederic i Marko Nježić (gitara na numeri Cuts).

Oni su:

Vanja Vukotic - glas
Marko Grubic - gitara, bas, programming
Aljosa Varga - fretless bas
Nenad Knezevic - harmonika
Branislav Potic - bubanj

Tracklist:

1. Privremeno stanje
2. Izlaz
3. Izmedju redova
4. Van zbivanja
5. Out of the end
6. Cuts
7. Sasvim dovoljno
8. U sledecem broju
9. Fakebook

 

Share